Brazilian Jiu Jitsu

Este cel mai popular stil de arte marțiale din SUA!

Brazilian Jiu Jitsu este o artă marțială de autoapărare și un sport de contact care folosește tehnici articulare și strangulari pentru a imobiliza sau a învinge într-o confruntare agresorul/adversarul. Pe stradă ai nevoie de eficiență maximă, cu vătămare minimă! Orice lovitură pe care o trimiți poate provoca răni grave și chiar moartea, iar tu nu îți dorești asta! E o graniță extrem de îngustă între postura de victima și cea de agresor.

Această artă marțială folosește pârghiile formate de corpul uman, fără a fi nevoie de atribute fizice de excepție (greutate, forță, alonjă, flexibilitate etc.). Un practicant poate învinge într-o confruntare, un adversar mai greu și mai puternic! Stilul a fost creat la începutul secolului XX de familia Gracie și a devenit celebru după ce Royce Gracie a învins în lupte fără reguli (UFC) adversari din kung fu, jiu jitsu japonez, karate etc.

Ce mai aștepți? rezervă-ți locul pentru o sesiune Gratuită, unde vei avea ocazia să testezi personal acest sport. (detalii în secțiunea Testează Gratuit)